Συνταγή για το πιο ελαφρύ επιδόρπιο μετά το χριστουγεννιάτικο τραπέζι
Τα Χριστούγεννα, τόσο ανήμερα όσο και τη δεύτερη μέρα συνηθίζουμε να κάνουμε τραπέζια στα αγαπημένα μας πρόσωπα.
Μικροί και μεγάλοι γεύονται τις χριστουγεννιάτικες λιχουδιές και τα παραδοσιακά γλυκά. Εμείς για σήμερα σας έχουμε μία συνταγή για το πιο ελαφρύ επιδόρπιο μετά από ένα τέτοιο τραπέζι.
ΥΛΙΚΑ:
• 1 κιλό γιαούρτι πλήρες
• Χυμός από 2-3 λεμόνια (εξαρτάται από το πόσο ξινό σας αρέσει)
• Λιγο ξύσμα λεμονιού
• 1 πακέτο πτι μπέρ Παπαδοπούλου, αλεσμένα στο μούλτι
• 1 κουτάκι ζαχαρούχο γάλα
Διαβάστε περισσότερα στο mothersblog.gr
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ