Taste

Συνταγή για το πιο ελαφρύ επιδόρπιο μετά το χριστουγεννιάτικο τραπέζι

Τα Χριστούγεννα, τόσο ανήμερα όσο και τη δεύτερη μέρα συνηθίζουμε να κάνουμε τραπέζια στα αγαπημένα μας πρόσωπα.

Μικροί και μεγάλοι γεύονται τις χριστουγεννιάτικες λιχουδιές και τα παραδοσιακά γλυκά. Εμείς για σήμερα σας έχουμε μία συνταγή για το πιο ελαφρύ επιδόρπιο μετά από ένα τέτοιο τραπέζι.
ΥΛΙΚΑ:
• 1 κιλό γιαούρτι πλήρες
• Χυμός από 2-3 λεμόνια (εξαρτάται από το πόσο ξινό σας αρέσει)
• Λιγο ξύσμα λεμονιού
• 1 πακέτο πτι μπέρ Παπαδοπούλου, αλεσμένα στο μούλτι
• 1 κουτάκι ζαχαρούχο γάλα
Διαβάστε περισσότερα στο mothersblog.gr

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved