Η πρώτη προσπάθεια μαγειρικής του Μποτρίνι στα 5 του!
Taste

Η πρώτη προσπάθεια μαγειρικής του Μποτρίνι στα 5 του!

Τελειώνοντας το ιταλικό σχολείο, ο Έκτορας Μποτρίνι πήγε για σπουδές στην Ελβετία. Τότε διαπίστωσε πως η μαγειρική υπήρχε στο DNA του.

«Σπούδασα τουριστικά και στη συνέχεια πήγα να κάνω την πρακτική μου στο Μόντε Κάρλο. Εκεί, όμως, αποφάσισα πως θέλω να γίνω μάγειρας. Η γιαγιά μου είχε εστιατόριο στην Ιταλία και ο πατέρας μου είναι μάγειρας. Έχω μεγαλώσει μέσα σε μια κουζίνα κι έτσι θεωρώ πως είμαι στο φυσικό μου περιβάλλον» τόνισε στο People. Θυμάται την πρώτη συνταγή που έφτιαξε: «Ήμουν 5 χρόνων όταν έκλεψα ένα ψάρι από το ψυγείο της μαμάς μου –είχε καλεσμένους εκείνο το βράδυ–, το έβαλα σε ένα σκουριασμένο τηγάνι με λαχανικά, έριξα οινόπνευμα και έβαλα φωτιά. Η προσπάθειά μου ήταν εντελώς αποτυχημένη και θα μπορούσε να είχε τελειώσει εκεί η επιθυμία μου να μαγειρεύω, όμως συνέχισα. Μόλις στα 11, έφτιαχνα φιλέτο με πιπέρι».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved