Μαρίσα Τσόρτσιλ: Η pastry chef των επωνύμων του Hollywood
Ο Ρόμπιν Γουίλιαμς ήταν ένας τύπος έξω καρδιά που απολάμβανε τα γλυκά, άλλοτε βγάζοντας κραυγές ικανοποίησης κι άλλοτε σημειώνοντας τη συνταγή σε κάποιο φθαρμένο μπλοκάκι.
Η Σίντι Κρόφορντ τρελαίνεται για τη σοκολάτα, αλλά δεν ενδίδει πάντα στον πειρασμό αφού ανησυχεί για το βάρος της, ενώ ο Φράνσις Φορντ Κόπολα αντιμετωπίζει ακόμη και μια γευστικότατη τούρτα φράουλα με αξιοθαύμαστη εγκράτεια. Ναι, η ελληνικής καταγωγής pastry chef Μαρίσα Τσόρτσιλ έχει γλυκάνει κατά καιρούς με τις συνταγές της τους διασημότερους Αμερικανούς celebrities και συνεχίζει να το κάνει με αμείωτο κέφι.
«Τον Ρόμπιν Γουίλιαμς, τον Ρόμπερτ Ντε Νίρο και τον Φράνσις Φορντ Κόπολα τους γνώρισα στην Καλιφόρνια, αφού εργάστηκα για σημαντικό χρονικό διάστημα στο εστιατόριο "Rubicon" το οποίο τους ανήκει», αποκαλύπτει η Μαρίσα Τσόρτσιλ στο «thema people». «Ηταν μια εκπληκτική εμπειρία αφού χάρη στην ψαγμένη γεύση μας κερδίσαμε ένα αστέρι Michelin». Ωστόσο, παραδέχεται ότι με τους συγκεκριμένους σταρ είχε περισσότερο επαγγελματική παρά προσωπική σχέση. «Επιδίωκα η γνωριμία μας να περιορίζεται στη δουλειά κι όχι σε οτιδήποτε παραπάνω το οποίο θα μπορούσε να χαλάσει και τη μαγεία μιας καλής συνεργασίας. Ομολογώ ότι όλοι τους είναι ιδιαίτερα ενδιαφέρουσες προσωπικότητες, καθόλου τυχαίες. Εχουν υψηλές απαιτήσεις, αλλά ταυτόχρονα και τη γενναιοδωρία όταν τους αρέσει κάτι να το επικροτούν». Οι πιο πιστοί της φαν όμως είναι τα μέλη του heavy metal συγκροτήματος Metallica. Η Ελληνίδα σεφ μάς αποκαλύπτει ότι τις ίδιες ροκ τάσεις που έχουν στη μουσική τους, έχουν και στις επιλογές τους στα επιδόρπια. «Ενα βράδυ τούς έφτιαξα ένα γλυκό από κέικ σοκολάτα το οποίο συνόδευσα με παγωτό ουασάμπι. Θυμάμαι πως όταν μου ζήτησαν έξτρα μπάλες παγωτό έμεινα άφωνη, αφού η γεύση ήταν ιδιαίτερα πικάντικη και καυτερή», περιγράφει.