Μυρσίνη Λαμπράκη: «Υπάρχουν δύο τρόποι για να βγάλεις χρήματα: η «αρπαχτή» και συντηρώντας το όνομά σου»
Η Μυρσίνη Λαμπράκη είναι μια επιτυχημένη σεφ. Οι αποδοχές είναι καλές σύμφωνα με όλα αυτά που κάνει;
«Μου επιτρέπουν να ζω καλά. Ασχολούμαι με το επάγγελμα που μου αρέσει. Οι αποδοχές μεταφράζονται σε λιγότερα χρήματα απ' ό,τι θα μπορούσαν να μεταφραστούν πριν από 6-7 χρόνια» τόνισε στο Λοιπόν.
- Μπορεί κάποιος που ασχολείται με τη μαγειρική να βγάλει καλά χρήματα;
«Εξαρτάται. Υπάρχουν δύο τρόποι για να βγάλεις χρήματα: Να βγάλεις χρήματα τώρα, που εμείς το λέμε «αρπαχτή», και ο τρόπος να βγάλεις χρήματα αξιοπρεπέστατα, διαχρονικά, συντηρώντας το καλό όνομα σου. Προτιμώ λιγότερα, αλλά σταθερότερα.»
-Έχουμε καλούς μάγειρες στην Ελλάδα;
«Έχουμε, αλλά η μόδα της μαγειρικής και η «φούσκα» της τηλεόρασης, έχει τραβήξει τους μάγειρες στο λιγότερο δημιουργικό κομμάτι. Όλοι έχουν εστιάσει στην επιτυχία.»
-Έχει κάνει καλό η τηλεόραση στην προβολή κάποιων προσώπων;
«Ναι, αλλά αυτό θα μπορούσα να στο πω σε 5 χρόνια, θα δούμε... Υπάρχει το τώρα, αλλά υπάρχει και το αύριο.»