Taste

Ο ξηρός καρπός που προστατεύει από την τροφική δηλητηρίαση!

Ερευνητές από το αμερικανικό Πανεπιστήμιο του Μέριλαντ διαπίστωσαν ότι ένας αγαπημένος ξηρός καρπός μπορεί να προστατεύσει από παθογόνους μικροοργανισμούς που προκαλούν συχνά τροφικές δηλητηριάσεις, όπως το κολοβακτηρίδιο Εσερίχια κόλι.

Σύμφωνα με τη σχετική μελέτη που δημοσιεύεται στην επιθεώρηση Journal of Food Science, το αλεύρι που παρασκευάζεται από τον ξηρό καρπό προωθεί την ανάπτυξη δύο ευεργετικών βακτηρίων (Lactobacillus casei και Lactobacillus rhamnosus) στο γαστρεντερικό.

Διαβάστε περισσότερα στο onmed.gr

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved