Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Η διατροφή που ακολουθεί αυτό το διάστημα!
Έχει αποκτήσει κορμάρα η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου μιας και προσέχει πολύ τη διατροφή της.
«Γενικά δε μένω ποτέ νηστική, δεν παραλείπω γεύματα και όταν δεν είμαι σπίτι, έχω πάντα μαζί μου ταπεράκι. Μου αρέσει να πηγαίνω στο σούπερ μάρκετ και στο μανάβικο και να επιλέγω αυτά που θα φάω. Το θεωρώ ψυχοθεραπεία. Το πρωί έχω διάφορες επιλογές, όπως αβγά βραστά ή μια ομελέτα με ασπράδια, ή ψωμί με μέλι και ταχίνι, ή κουάκερ με χυμό πορτοκαλιού. Μου αρέσει να αναμειγνύω γεύσεις και μυρωδιές, βάζω, για παράδειγμα, κανέλα ή μπορεί να προσθέσω goji berries. Κάνω αλλαγές για να μη βαριέμαι και να μη συνηθίζει ο οργανισμός τα ίδια και τα ίδια. Για δεκατιανό και απογευματινό επιλέγω φρούτα ή ξηρούς καρπούς, όπως βραζιλιάνικα καρύδια που μoυ αρέσουν πολύ. Το μεσημέρι τρώω σχεδόν πάντα φαγητά που προτιμώ να μαγειρεύω εγώ, σπανακόρυζο, γεμιστά, κοτόπουλο ψητό ή σολομό με σαλάτα (ρόκα, μαρούλι και πολύ αγγούρι). Δε συνδυάζω ποτέ κρέας με υδατάνθρακα. Όταν θέλω να φάω ρύζι, το συνοδεύω με λαχανικά – όχι με κρέας. Την ίδια λογική ακολουθώ και στο βραδινό» είπε στο περιοδικό shape η παρουσιάστρια.