«My Sweet and Skinny life»: Τι θα δούμε αυτό το Σάββατο;
Η καταξιωμένη σεφ ζαχαροπλαστικής Μαρίσα Τσόρτσιλ, που έχει αναπτύξει την φιλοσοφία «Sweet & Skinny», μεγάλωσε στις ΗΠΑ αλλά έμαθε να μαγειρεύει από την Ελληνίδα γιαγιά της με την οποία περνούσε πολλές ώρες στην κουζίνα.
Έμαθε να φτιάχνει το «δικό» της γιαούρτι, να κάνει σπιτικό ψωμί και ζυμαρικά, αλλά και να δημιουργεί αυθεντικά Ελληνικά πιάτα και γλυκά. Πρόκειται για γλυκά πιο ελαφριά, με λιγότερες θερμίδες χρησιμοποιώντας αγνά και υγιεινά υλικά της Μεσογείου όπως το γιαούρτι, το μέλι, οι ξηροί καρποί και τα δημητριακά.
Το Σάββατο 16 Μαϊου, στις 13:00, η Μαρίσα παίζει με τις γεύσεις και τα αρώματα και μας ετοιμάζει ένα cheesecake με ανθότυρο, μέλι και λεβάντα, μους λεμόνι με μύρτιλο και φρέσκο βασιλικό και προσούτο toffee με σοκολάτα και αλάτι.