Το πιο θανατηφόρο πιάτο στον πλανήτη
Περιλαμβάνει ωμό ψάρι και μπαχαρικά και συνδέεται με την εμφάνιση καρκίνου στο συκώτι.
Πρόκειται για ένα παραδοσιακό έδεσμα της βορειοανατολικής Ταϊλάνδης και η κατανάλωσή του έχει συνδεθεί με το αυξημένο αριθμό κρουσμάτων καρκίνου του ήπατος στην περιοχή.
Η συγκεκριμένη περιοχή της βορειοανατολικής Ταϊλάνδης φημίζεται για την πικάντικη και εφευρετική κουζίνα της, καθώς η μεγάλη απόσταση από τη θάλασσα και η εκτεταμένη ξηρασία αναγκάζουν τους γηγενείς να χρησιμοποιούν τα λιγοστά υλικά που έχουν στη διάθεσή τους.
Διαβάστε περισσότερα στο onmed.gr