Προϊόντα light: Είναι ασφαλές να τα καταναλώνει το παιδί μου ή όχι;
Αυτό που απασχολεί πολλούς γονείς είναι κατά πόσο τα τρόφιμα light ή «διαίτης» είναι κατάλληλα για κατανάλωση από τα παιδιά τους.
Η Αμερικανική Παιδιατρική Εταιρεία σε συνεργασία με τις υγειονομικές υπηρεσίες των ΗΠΑ, αναφέρουν ότι μετά την ηλικία των 2 ετών, χρειάζεται να γίνει η μετάβαση από το πλήρες γάλα και το πλήρες γιαούρτι σε ημιάπαχα προϊόντα , δηλαδή γάλα light 1,5% και γιαούρτι light 2% χωρίς επιπρόσθετη ζάχαρη.
Διαβάστε περισσότερα στο mothersblog.gr
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ