Γιατί πρέπει να καταψύχετε το κοτόπουλο πριν το μαγειρέψετε
Μέχρι τώρα γνωρίζαμε ότι προκειμένου να αποφύγουμε τον κίνδυνο μίας τροφικής δηλητηρίασης τρώγοντας κοτόπουλο, δεν πρέπει να το πλένουμε πριν από το μαγείρεμα.
Ωστόσο, η δρ Φρίντα Γιόργκενσεν, Μικροβιολόγος Δημοσίας Υγείας του βρετανικού κυβερνητικού οργανισμού Public Health England (PHE), επανέρχεται στο θέμα συνιστώντας να μην μαγειρεύουμε ποτέ κοτόπουλο, εάν πρώτα δεν το αφήσουμε λίγες ημέρες στην κατάψυξη.
Διαβάστε περισσότερα στο mothersblog.gr