Πώς να φτιάξετε το τσάι για να έχει ισχυρότερη αντιοξειδωτική δράση
Δεκάδες επιστημονικές μελέτες έχουν καταδείξει ότι οι διάφορες ποικιλίες τσαγιού, κυρίως το πράσινο και το λευκό, παρέχουν σημαντικά οφέλη για την υγεία. Το τσάι παρέχει προστασία ενάντια σε δεκάδες ασθένειες, όπως ο διαβήτης, το Αλτσχάιμερ και η καρδιοπάθεια.
Όμως μια νέα μελέτη που δημοσιεύεται στην επιθεώρηση Journal of Food Science από το διεθνές Ινστιτούτο Τεχνολογίας Τροφίμων καταδεικνύει ότι για να επωφεληθούμε από τα συστατικά του τσαγιού δεν αρκεί να βουτήξουμε ένα φακελάκι τσάι σε λίγο ζεστό νερό.
Περισσότερα στο onmed.gr