Συστατικό στο κόκκινο κρέας συνδέεται με την καρδιακή ανεπάρκεια
Νέα επιστημονική έρευνα που δημοσιεύεται στην επιθεώρηση Heart υποδεικνύει ότι μια σύνθετη ουσία που βρίσκεται στο κόκκινο κρέας συμβάλλει αρνητικά στην οξεία καρδιακή ανεπάρκεια.
Η καρδιακή ανεπάρκεια είναι μια πάθηση που χαρακτηρίζεται από αδυναμία της καρδιάς να διοχετεύσει επαρκή ποσότητα αίματος και οξυγόνου ώστε να υποστηρίξει τη λειτουργία των επιμέρους οργάνων του σώματος.
Διαβάστε περισσότερα στο onmed.gr