Βαγγέλης Δρίσκας: «Κανένας μάγειρας δεν πετυχαίνει το ίδιο αποτέλεσμα»
Συνήθως στις εκπομπές μαγειρικής βλέπουμε ενδιαφέρουσες συνταγές, αλλά όταν δοκιμάζουμε να τις κάνουμε στο σπίτι τις περισσότερες φορές δεν πετυχαίνουν... Ο Βαγγέλης Δρίσκας εξηγεί τον λόγο που συμβαίνει αυτό.
«Μπορώ βάσει της εμπειρίας μου να πω ότι κανένας μάγειρας δεν πετυχαίνει το ίδιο αποτέλεσμα. Κάθε συνταγή, όταν την πιάνεις στα χέρια σου και δουλεύεις πάνω σ' αυτή, βγαίνει κάτι διαφορετικό. Ουσιαστικά εγώ δίνω τις σωστές αναλογίες για να μπει κάποιος στην κουζίνα και να μαγειρέψει σωστά: Βλέπω, πάντως, ότι οι τηλεθεατές τα καταφέρνουν μία χαρά, γιατί μου στέλνουν και φωτογραφίες», λέει ο σεφ στο περιοδικό Mytv. Όσο για το αν τελικά οι σεφ δεν δίνουν ολόκληρη τη συνταγή; «Στα πρώτα βήματα της καριέρας μου, όταν ήμουν δίπλα σε σεφ, πριν γίνω σεφ, μου έκρυβαν πράγματα, γιατί δεν ήθελαν να διακινδυνεύσουν την τέχνη τους. Αλλά τώρα πια, με τόση γνώση, το ίντερνετ και τα βιβλία, είναι κουτό να σκέφτεσαι έτσι. Σκοπός είναι να δώσω τα υλικά και να πω τα μυστικά, ώστε κάποιος να απολαύσει τη μαγειρική του».