Κέικ λεμόνι χωρίς αβγά και βούτυρο από τον Γιώργο Γεράρδο!
Σχεδόν κάθε χρόνο, κατά τη περίοδο της σαρακοστής φτιάχνω αυτό το κέικ αρωματισμένο με λεμόνι και πραγματικά έχει γίνει θεσμός.
Κάθε Πάσχα πάμε στο χωριό και είμαστε τυχεροί που έχουμε μερικές λεμονιές. Έτσι λοιπόν κόβω μερικά λεμόνια και ετοιμάζω αυτό το γλύκισμα για κέρασμα αλλά και για πρωινό. Φτιάχνεται εύκολα, γρήγορα, με λίγα υλικά και εκτός από νηστίσιμο είναι φυσικά vegan.
Διαβάστε περισσότερα στο mothersblog.gr
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ