Κόκκινο κρέας: Οδηγός για τις ποσότητες και το μαγείρεμα
Το κόκκινο κρέας αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της διατροφής μας. Το απολαμβάνουμε σε διάφορες μορφές, επεξεργασμένο ή μη, όπως η μπριζόλα, ο κιμάς, το λουκάνικο και το μπέικον.
Πριν από ένα χρόνο περίπου, ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας δημοσίευσε έκθεση στην οποία παρουσίαζε της συμβολή του κόκκινου κρέατος –κυρίως των αλλαντικών– στην εμφάνιση διαφόρων μορφών καρκίνου.
Διαβάστε περισσότερα στο onmed.gr