Δημητριακά ολικής άλεσης: Πόσο μειώνουν τον κίνδυνο θανάτου, πόσα πρέπει να τρώτε
Όσοι τρώνε πολλά δημητριακά ολικής άλεσης διατρέχουν μικρότερο κίνδυνο να πεθάνουν πρόωρα από καρδιά, καρκίνο ή άλλη αιτία, σύμφωνα με μια νέα αμερικανική επιστημονική έρευνα.
Οι ερευνητές, με επικεφαλής τον επίκουρο καθηγητή διατροφολογίας Κι Σαν της Σχολής Δημόσιας Υγείας του Πανεπιστημίου Χάρβαρντ, οι οποίοι έκαναν τη σχετική δημοσίευση στο αμερικανικό καρδιολογικό περιοδικό Circulation, αξιολόγησαν προηγούμενες μελέτες πάνω στα πλήρη δημητριακά, με συνολικό δείγμα πάνω από 786.000 άτομα.
Διαβάστε περισσότερα στο onmed.gr