Γιαούρτι: Πόσο μειώνει τον κίνδυνο κατάθλιψης
Το γιαούρτι είναι μια εξαιρετικά θρεπτική τροφή λόγω των συστατικών που περιέχει, μεταξύ των οποίων οι πρωτεΐνες, οι υδατάνθρακες, το ασβέστιο, ο φώσφορος και οι βιταμίνες Α και του συμπλέγματος Β.
Επίσης, χάρη στα προβιοτικά που περιέχει, δρα προστατευτικά για το έντερο, ενώ φαίνεται να βοηθάει στην απώλεια βάρους, στην ενίσχυση του ανοσοποιητικού, αλλά και στην προστασία από κάποιες μορφές καρκίνου (π.χ. της ουροδόχου κύστης).
Διαβάστε περισσότερα στο onmed.gr
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ