Τηγανιτά ψαράκια: Γίνονται εύκολα και γρήγορα σε 5 λεπτά!
Το να φας τηγανιτό ψαράκι, είναι εντελώς καλοκαιρινή συνήθεια, χωρίς βέβαια αυτό να σημαίνει ότι πρέπει να το στερηθείς τον χειμώνα. Μια μερίδα αθερίνα, μαρίδα, ή γάβρο όμως, ολοι τη θέλουμε ένα μεσημεράκι μαζί με μια μεγάλη σαλάτα και λίγο ουζάκι!
Στην ταβέρνα όλα αυτά τα παραγγέλνουμε εύκολα. Το ίδιο εύκολα όμως τα μαγειρεύουμε και στο σπίτι! Μην ξεχνάτε, ότι όλα τα αφρόψαρα, χρειάζονται ένα δεκάλεπτο - το πολύ. Διαβάστε περισσότερα στο mothersblog.gr
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ