Παραδοσιακό Γιουβέτσι: Το κλασικό είναι πάντα της μόδας
Οταν ήμουν παιδί, αυτο το φαγητό ακουγόταν δύσκολο. Τώρα που ειμαι μαμά, εκτός από εύκολο, μου ακούγεται απλώς πεντανόστιμο! Το γιουβετσάκι κάντε το με σπαλομίτα. Είναι από τα πιο τρυφερά κομμάτια, χωρίς λίπος και γευστικό!
Να σας πούμε κι ένα μυστικό των παλιών κρεοπωλών: Η σπαλομίτα αποκαλείται, μεταξύ τους, και «βασιλοπούλα»! Αξίζει να το επιβεβαιώσετε με μία δοκιμή! Διαβάστε περισσότερα στο mothersblog.gr
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ