Φάβα, η πιο νόστιμη συνταγή και τα μικρά της μυστικά από το Γιώργο Γεράρδο
Η ταπεινή φάβα είναι από τα πιο κλασικά ορεκτικά της χώρας μας. Τις δυο τελευταίες δεκαετίες την είχαμε παραμελήσει αλλά τα τελευταία χρόνια έχει ξαναέρθει στο μαγειρικό προσκήνιο.
Σκέτη, με κρεμμυδάκι ή παντρεμένη μπορούμε να την απολαύσουμε με πολλούς τρόπους και φυσικά σαν όσπριο είναι πολύ υγιεινή! Σας προτείνω να δοκιμάσετε τις διάσημες πια ποικιλίες της Σαντορίνης ή του Φενεού που είναι ακόμα πιο νόστιμες.
Διαβάστε περισσότερα στο mothersblog.gr
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ