Σόγια: Πέντε σημαντικά οφέλη για την υγεία από την κατανάλωσή της
H σόγια και τα προϊόντα της αποτελούν εδώ και αιώνες καθημερινή τροφή των λαών της Ασίας. Πλήθος μελετών έχουν καταλήξει στο συμπέρασμα ότι η κατανάλωσή της έχει συμβάλλει στη μακροζωία αυτών των λαών, καθώς αποτρέπει την εκδήλωση πολλών ασθενειών.
Η σόγια είναι εξαιρετική πηγή ω-6 λιπαρών οξέων, είναι πλούσια σε ασβέστιο, σίδηρο και άλλα πολύτιμα ανόργανα στοιχεία και βιταμίνες και έχει χαμηλή περιεκτικότητα σε υδατάνθρακες.
Διαβάστε περισσότερα στο onmed.gr
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ