Η συνταγή του Σαββατοκύριακου: Γλυκό με κρέμα λεμονιού και μπισκοτένια βάση
Είναι ένα πολύ δροσερό γλυκό και η κρέμα είναι εντελώς βελούδινη και ανάλαφρη!
Για να πετύχεις τέλειο αποτέλεσμα ψήσε το γλυκό σε ένα μακρόστενο ταψάκι όπως αυτό που κάνουμε τις οριζόντιες τάρτες.
Υλικά:
Για τη Βάση
2 φλιτζάνια κοσκινισμένο αλεύρι
1/2 φλιτζάνι ζάχαρη άχνη
1 φλιτζάνι βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου
Διαβάστε περισσσότερα στο Dutchesss daily