Τα λαχανικά που προστατεύουν τους ηλικιωμένους από την άνοια
Οι ηλικιωμένοι πρέπει να καταναλώνουν χρωματιστά λαχανικά, συμβουλεύουν οι ειδικοί, προκειμένου να ενισχύσουν την εγκεφαλική τους λειτουργία και τις άμυνές τους απέναντι στην άνοια.
Τα καροτενοειδή, οι φυσικές χρωστικές ουσίες που δίνουν στα λαχανικά έντονο χρώμα, προστατεύουν από την αποδυνάμωση της μνήμης και τη γνωστική εξασθένηση, σύμφωνα με μια νέα επιστημονική μελέτη που δημοσιεύεται στο επίσημο περιοδικό της Διεθνούς Εταιρείας Νευροψυχολογίας, Journal of the International Neuropsychological Society.
Διαβάστε περισσότερα στο onmed.gr
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ