Ταραμοσαλάτα: Η βασίλισσα του σημερινού τραπεζιού!
Κούλουμα χωρίς ταραμοσαλάτα δε γίνεται!
Η ταραμοσαλάτα είναι από τους πιο νόστιμους μεζέδες με κρεμώδη υφή που καταναλώνεται κυρίως στην Ελλάδα και στην Τουρκία. Στην Ελλάδα η ταραμοσαλάτα συνηθίζεται να καταναλώνεται σε περιόδους νηστείας (κυρίως την Καθαρά Δευτέρα), επειδή δεν περιέχει γαλακτοκομικά, αβγά (πουλερικών) κλπ. Βασικό της συστατικό είναι ο ταραμάς, δηλαδή αβγά ψαριού (κυπρίνου ή άλλων).
Διαβάστε περισσότερα στο mothersblog.gr