Η συνταγή του Σαββατοκύριακου: Cheesecake σε μπουκίτσες με μαρμελάδα ροδάκινο
Η σημερινή συνταγή είναι μια διαφορετική εκδοχή του cheesecake, ιδανική για καλοκαιρινά πάρτι, αφού είναι σε μπουκίτσες!
Επίσης, έχει αμύγδαλο στη βάση του και μαρμελάδα ροδάκινο αντί για την κλασική μαρμελάδα φράουλα.
Υλικά:
Για τη βάση:
250 γρ. μπισκότα digestive (1 κουτί)
125 γρ. μαργαρίνη λιωμένη
30 γρ αλεύρι αμυγδάλου
Για τη γέμιση
600 γρ. κρέμα τυρί (Philadelphia ή μασκαρπόνε)
60 γρ. άχνη ζάχαρη (5-6 κ.σ. γεμάτες)
100 γρ. κρέμα γάλακτος
2 φύλλα ζελατίνης
1 κουταλιά του γλυκού εκχύλισμα βανίλιας
Διαβάστε περισσότερα στο Dutchesss.queen.gr