Eργοστάσιο σοκολάτας: Oι καλύτεροι chef του κόσμου αποθεώνουν τον εθισμό
Γνωστοί για τον ναό της εκλεπτυσμένης γεύσης στην Ισπανία, το El Celler de Can Roca τα τρία αδέλφια Ρόκα δεν εφησυχάζονται στις δάφνες τους και αποθεώνουν τη σοκολάτα -αυτόν τον γλυκό εθισμό.
Όπως ανακοίνωσαν οι αδελφοί Ρόκα, ιδιοκτήτες της επιχείρησης εστίασης που κέρδισε δύο φορές τον τίτλο του καλύτερου εστιατορίου στον κόσμο ετοιμάζονται να ανοίξουν το δικό τους εστιατόριο σοκολάτας στην Ισπανία.
Τα τρία αδέλφια Χοάν, Χοσέπ και Τζόρντι Ρόκα (Joan, Jordi, Josep Roca), ιδιοκτήτες και σεφ του El Cellar de Can Roca στη Χερόνα της Ισπανίας διευθύνουν και ένα κατάστημα παγωτών, το Rocamboles στην ίδια πόλη.
Διαβάστε περισσότερα στο CNN.gr
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ