Η συνταγή του Σαββατοκύριακου: Semifreddo με λευκή σοκολάτα και φυστίκια Αιγίνης
Εύκολο, δροσερό και ιδιαίτερο, αυτό το επιδόρπιο θα γίνει ένα από τα αγαπημένα σου.
Υλικά:
• 4 κρόκοι αβγών
• ¼ κούπας ζάχαρη
• 500 ml κούπα κρέμα γάλακτος (35% λιπαρά)
• 1 λευκή κουβερτούρα (180 γρ.)
• 1 κούπα φιστίκια Αιγίνης, καθαρισμένα και κοπανισμένα
• 1 παστέλι με σουσάμι, κομμένο σε μικρά κομμάτια
Διαβάστε περισσότερα στο Dutchesss.queen.gr