Κριθαράκι με μανιτάρια, σύγκλινο και γραβιέρα
Το κριθαράκι είναι ένα πιάτο που πάντα θα μας θυμίζει… «μαμά» και θα φέρνει στο μυαλό μας αναμνήσεις από οικογενειακά τραπέζια γεμάτα συζητήσεις, χαμόγελα και όμορφες στιγμές. Μπορεί να το έχεις συνηθίσει με κοκκινιστό κρέας, αλλά προσπάθησε να αφήσεις τη φαντασία σου ελεύθερη και να πειραματιστείς με περισσότερα υλικά.
Δοκίμασε να δημιουργήσεις τη δική σου, λίγο πιο μοντέρνα και εναλλακτική εκδοχή της εν λόγω συνταγής. Μία καλή επιλογή, είναι να το συνδυάσεις με μανιτάρια που είναι πλούσια πηγή πρωτεϊνών, προετοιμάζοντας έτσι ένα πολύ θρεπτικό πιάτο που θα σου χαρίσει την ενέργεια που χρειάζεσαι. Πρόσθεσε σύγκλινο και γραβιέρα για να απογειώσεις γευστικά το πιάτο σου και να εντυπωσιάσεις τους καλεσμένους σου! Ακολουθούν τα μυστικά του Δημήτρη Σκαρμούτσου.
Διαβάστε περισσότερα στο Queen.gr