Αγριογούρουνο με σάλτσα δαμάσκηνο από τον Άκη Πετρετζίκη
Δυο εκπομπές γεμάτες πρωτοχρονιάτικες και πρωτότυπες συνταγές δια χειρός Άκη Πετρετζίκη.
Το Σάββατο το απόγευμα, λίγο πριν την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, ο αγαπημένος μας Άκης δείχνει βήμα-βήμα μια συνταγή που θα λατρέψετε. Αγριογούρουνο με πλούσια σάλτσα δαμάσκηνο σερβιρισμένο με πουρέ πατάτες και μυρωδικά. Δεν θα μπορούσε φυσικά να λείπει από το μενού και η βασιλόπιτα, μια εύκολη και πρωτότυπη συνταγή.
Την Κυριακή, απόγευμα παραμονής πρωτοχρονιάς στο Kitchen Lab ετοιμάζουμε τέσσερις συνταγές για ένα εντυπωσιακό τραπέζι της τελευταίας στιγμής. Εύκολες τυροκροκέτες, φέτα τυλιχτή σε φύλλο κρούστας αλλά και το πιο γλυκό ζεστό και αρωματικό κρασί, το παραδοσιακό “Glühwein”. Το γλυκό της ημέρας… ένα λαχταριστό και πλούσιο σε γεύση Εκμέκ με μελομακάρονα. Μια συνταγή για να φάτε τα μελομακάρονα που σας περίσσεψαν αλλιώς!!!