Έκτορας Μποτρίνι: «Με την τηλεόραση μας γνώρισε ένα μεγαλύτερο κοινό»
Μπορεί να είναι από τους πιο επιτυχημένους σεφ όμως, όπως ο ίδιος δηλώνει σε πρόσφατη συνέντευξη του, η προβολή μέσω της μικρής οθόνης κάνει πάντα καλό από άποψη αναγνωρισιμότητας.
Ο Έκτορας Μποτρίνι ξεκινά το νέο μαγειρικό ριάλιτι στον ant1 και δηλώνει:
«Πριν σε ξέρουν 1.500 άτομα και μετά γίνεσαι μαζικά αναγνωρίσιμος. Αυτό κάνει καλό στα εστιατόρια μου. Ηξερες εσύ πριν βγω στην τηλεόραση ότι το "Etrusco", το εστιατόριο μου στην Κέρκυρα, είναι το 86ο καλύτερο στον κόσμο και ανάμεσα στις δύο πρώτες θέσεις στην Ελλάδα; Με την τηλεόραση μας γνώρισε ένα μεγαλύτερο κοινό. Η αλήθεια είναι ότι αυτά τα τηλεοπτικά παιχνίδια έχουν κάνει καλό στη γαστρονομική σκηνή παγκοσμίων. Πήγαν ένα βήμα παρακάτω τις γνώσεις του τηλεοπτικού κοινού», λέει ο ίδιος στο Πρώτο Θέμα.