Έκτορας Μποτρίνι: «Δεν υπάρχει καλή και κακή κουζίνα»
Πρεμιέρα κάνει έκανε το νέο μαγειρικό ριάλιτι του Ant1 Hell’s Kitchen με παρουσιαστή τον Έκτορας Μποτρίνι
Ο ίδιος μιλά σε πρόσφατη συνέντευξη του για όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά που κάνουν κάποιο καλό μάγειρα αλλά και ποιος είναι κακός μάγειρας.
Τι πρέπει να διαθέτει ένας καλός μάγειρας; «Υπομονή, συνέπεια και να διαβάζει συνέχεις»
Ποιος είναι κακός μάγειρας; «Πρώτα από όλα δεν υπάρχει καλή και κακή κουζίνα. Υπάρχουν μόνο καλοί και κακοί μάγειρες. Κακός λοιπόν είναι εκείνος που δεν καταλαβαίνει, δεν γνωρίζει τα όρια του. Εμείς οι μάγειρες έχουμε πάντα πάνω μας το καλύτερο συστατικό για να πετύχει αυτό που μαγειρεύουμε και αυτό είναι στο στόμα μας. Αν ένας μάγειρας δεν έχει στόμα, δεν κάνει τίποτα…», καταλήγει στο 7 μέρες Tv
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ