Ντίνα Νικολάου: «Το μυστικό της επιτυχίας είναι η δουλειά»
Για το εστιατόριο που διατηρεί στο Παρίσι μαζί με την αδερφή της και το γαμπρό της αλλά και για όλα όσα κάνει στη Γαλλική πρωτεύουσα, μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξη της η Ντίνα Νικολάου.
«Με την αδελφή μου και το γαμπρό μου έχουμε το «Evi evane», το οποίο είναι ένα εστιατόριο μπιστρό, το οποίο αναδείχτηκε το καλύτερο εστιατόριο ξένης κουζίνας, από έναν πολύ σπουδαίο, το Guide Puldo, για το 2017, γεγονός που αποτελεί μια τρομερή διάκριση. Είναι ένα εκπληκτικό μπιστρό στο κέντρο του Παρισιού. Έχουμε ένα μεζεδοπωλείο, με τη λογική του ελληνικού μεζέ, όπως εμείς οι Έλληνες το κάνουμε, με την έννοια του ότι τρώω και επικοινωνώ. Επίσης, διαθέτουμε και ένα χώρο στον οποίο πουλάμε ελληνικά προϊόντα και φαγητά για το σπίτι ή το γραφείο. Επί της ουσίας μαγειρεύουμε ελληνικά, αλλά απευθυνόμαστε στους Γάλλους. Δώσαμε μεγάλο αγώνα για να αποδείξουμε ποιοι είμαστε. Το μυστικό της επιτυχίας είναι η δουλειά», αναφέρει η ίδια σε συνέντευξη της στο περιοδικό 7 μέρες tv.