Taste

Μάγκυ Ταμπακάκη: Είναι τελικά… επαγγελματίας; Τι απαντά σε όσα ακούστηκαν για εκείνη;

Όσο η Μάγκυ Ταμπακάκη ήταν στο παιχνίδι κυκλοφόρησαν φωτογραφίες της από το ιταλικό MasterChef και από το πτυχίο που κρατούσε στα χέρια της. Είναι τελικά επαγγελματία;

«Ο Τιμολέων και η παραγωγή το ήξεραν εξαρχής. Τον Μάιο του 2016 συμμετείχα στο ιταλικό MasterChef το οποίο απευθυνόταν μόνο σε ερασιτέχνες, και έφτασα μέχρι τους 28 ανάμεσα σε 25.000 αιτήσεις. Όταν, λοιπόν, είχα φτάσει στους 40 και υπογράφαμε τα συμβόλαια, είδα ότι αυτοί που θα περνούσαν στους 20 θα έπρεπε να μείνουν στο σπίτι για τρεις μήνες. Εγώ, στο μεταξύ, δεν ήξερα για εγκλεισμό, γιατί το MasterChef της Ιταλίας δεν δείχνει σκηνές από το σπίτι. Επίσης, αν ήθελες να αποχωρήσεις οικειοθελώς θα έπρεπε να πληρώσεις ρήτρα 50.000 ευρώ. Στην τελευταία δοκιμασία έφαγα φρίκη, μου έλειπε ο μικρός που ήταν μόλις 10 μηνών. Στο bootcamp έκλαιγα όλη μέρα, τον ένιωθα στην αγκαλιά μου, μου έλειπε η μυρωδιά του. Και επειδή δεν μπορούσα να αποχωρήσω οικειοθελώς έκανα επίτηδες λάθος τη συνταγή. Έφτιαξα το πέστο με δύο σκελίδες σκόρδο. Από τότε δεν υπήρξε μέρα που να μην ονειρευτώ ότι βρίσκομαι στο MasterChef, με είχε στοιχειώσει. Τον Γενάρη του 2017 γράφτηκα σε μια σχολή όπου έκανα μαθήματα μια φορά την εβδομάδα για ενάμιση μήνα, ενώ το καλοκαίρι δούλεψα πέντε μέρες σε catering. Αυτή είναι όλη κι όλη η εμπειρία μου με τη μαγειρική. Όταν εξήγησα όλα τα παραπάνω στον κ. Κοντοβά, εκείνος μου είπε «Μάγκυ, για μένα δεν είσαι επαγγελματίας» τόνισε στο Down Town.

-Πώς και άλλαξες στυλ;

«Κουρεύτηκα πριν ξαναμπώ στο παιχνίδι, γιατί όταν βγήκα έξω είδα τον εαυτή, μου στην τηλεόραση και απογοητεύτηκα. Είπα «Παναγία μου, κοριτσάκι μου, πού πας έτσι;». Φρίκαρα. Η φίλη μου επίσης μου είπε να κάψω το φουστανάκι που φορούσα στην οντισιόν.»

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved