Τιμολέων Διαμαντής: Τα χρήματα του MasterChef και η προσωπική του ζωή
Taste

Τιμολέων Διαμαντής: Τα χρήματα του MasterChef και η προσωπική του ζωή

Ο Τιμολέων Διαμαντής βάζει τα πράγματα στην θέση τους. Τα χρήματα που κέρδισε από το MasterChef θα τα δώσει τελικά σε κάποιον φιλανθρωπικό οργανισμό, όπως είπε;

«Για να μην παρεξηγηθώ, θα δώσω ένα σημαντικό ποσό από τα χρήματα που κέρδισα σε οργανισμούς. Θέλω να βοηθήσω τους καρκινοπαθείς Βόλου και τα παιδάκια με καρκίνο. Είμαι ευαισθητοποιημένος σε αυτό το κομμάτι, γιατί πέρασε ο πατέρας μου από αυτό και τον έχασα. Σε αυτόν αφιερώνω και τη νίκη μου» τόνισε στο Down Town.

-Έχω ανάγκη να κάνω αυτή την κίνηση. Θα με κάνει να νιώσω καλύτερα. Τα υπόλοιπα χρήματα;

«Να τα πάρω με το καλό και θα δούμε. Σίγουρα όμως θέλω να τα επενδύσω γαστρονομικά. Χρωστάω και στα φιλαράκια μου ένα ωραίο γαστρονομικό ταξίδι.»

-Ποια είναι η Αθανασία που ανέφερες όταν κέρδισες;

«Η Αθανασία είναι ένα κοριτσάκι 9 ετών από τη Λαμία. Έχει μια σπάνια αρρώστια και ζήτησε από το Κάνε μια Ευχή να με επισκεφθεί, γιατί είμαι ο αγαπημένος της παίκτης, και να κάνει τα γενέθλια της στην κουζίνα του MasterChef μαζί με τους κριτές. Με είχε πιάσει από το χέρι και με παρακάλεσε να φτιάξω τα καλύτερα πιάτα για να πάρω τον τίτλο. Της τον αφιερώνω λοιπόν με όλη μου την καρδιά και όλη μου την αγάπη.»

-Η τηλεόραση σε ενδιαφέρει;

«Με ενδιαφέρει αυτό το κομμάτι, αλλά θέλω να γίνει με τον σωστό για εμένα τρόπο. Δηλαδή θα ήθελα να δείξω σε νέα παιδιά, όπως είμαι και εγώ, ότι μπορεί να υπάρχει και μια διαφορετική εικόνα του μάγειρα Θα ήθελα σίγουρα να κάνω μια ταξιδιωτική εκπομπή με μαγειρική.»

-Το ότι πλέον έχεις και πολλές γυναίκες fans πώς σου φαίνεται;

«Θέλουν ιδιαίτερη διαχείριση, η αλήθεια είναι. Πάντως εγώ είμαι ελεύθερος.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved