Σωτήρης Κοντιζάς: «Ανέκαθεν μου άρεσε να κάνω κάτι με τα χέρια»
Τον γνωρίσαμε μέσα από το MasterChef.
Ο Σωτηρής Κοντιζάς εξομολογείται στο ένθετο «Κ» της Καθημερινής γιατί άφησε την τράπεζα, οπού είχε μια ασφαλή και στρωμένη θέση για την κουζίνα.
«Νομίζω ότι με ρωτούν γιατί έχει να κάνει με τον τρόπο που ο κόσμος αντιλαμβάνεται τις σπουδές, σαν αυτό το πέπλο ασφαλείας που είναι πρωτοφανές να απαρνιέσαι. Εμένα όμως ανέκαθεν μου άρεσε να κάνω κάτι με τα χέρια. Μου αρέσουν αυτά τα επαγγέλματα. Είναι πολύ δύσκολο να βρεις πια έναν καλό αλουμινά, έναν καλό μαρμαρά. Τα προτιμώ από τα πιο φαντεζί, όπως κάποιον με κουστούμι που κλείνει συμφωνίες», λέει ο ίδιος.