Πάνος Ιωαννίδης: «Οι δυσκολίες είναι μέρος της δουλειάς και κάθε δουλειάς»
Τον γνωρίσαμε μέσα από τον ρόλο του κριτή στο MasterChef!
O Πάνος Ιωαννίδης μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξη του για την απόφαση του να ασχοληθεί με τη μαγειρική αλλά για τις δυσκολίες που έχει αντιμετωπίσει
Είχατε το μικρόβιο της μαγειρικής από μικρός; Πότε καταλάβατε ότι θέλετε να ακολουθήσετε αυτό το επάγγελμα;
«Μου άρεσε από μικρός. Όταν ήρθε η ώρα να αποφασίσω με τι θέλω να ασχοληθώ, ήταν μονόδρομος να ακολουθήσω αυτό που πραγματικά αγαπώ»
Στην επαγγελματική σας πορεία αντιμετωπίσατε δυσκολίες;
«Και ποιος δεν έχει αντιμετωπίσει; Φυσικά και αντιμετώπισα. Η μαγειρική είναι μια πολύ απαιτητική δουλειά, που θέλει ταχύτητα, συνέπεια, πειθαρχία, τεχνικές γνώσεις, ταλέντο και εμπειρία. Οι κουζίνες, ειδικά των μεγάλων εστιατορίων, δεν είναι απλή υπόθεση. Οι δυσκολίες είναι μέρος της δουλειάς και κάθε δουλειάς. Που, αν τις χειριστείς σωστά, θα σε κάνουν πιο δυνατό, πιο ευέλικτο», λέει στο Secret