Αλχημείες με … ΕλληνοΓαλλική Συμμαχία
Αυτό το Σάββατο οι Γλυκές Αλχημείες με τον Στέλιο Παρλιάρο μας ταξιδεύουν στη Γαλλία, τη χώρα όπου η γαστρονομία είναι επιστήμη και τα δημιουργήματά της πραγματικά καλλιτεχνήματα!
Ο πρεσβευτής της ελληνικής ζαχαροπλαστικής, Στέλιος Παρλιάρος, ενώνει τις δυνάμεις του με τον Αρχιμάγειρα της Γαλλικής Πρεσβείας, Jean-Marie Hoffmann, σε ένα σπέσιαλ επεισόδιο που ξεχειλίζει από έμπνευση και γαλλική φινέτσα.
Το αποτέλεσμα αυτής της … ελληνογαλλικής συμμαχίας είναι δύο υπέροχες συνταγές: η παραδοσιακή κρέμα blancmange και το γνωστό και αγαπημένο soufflé au chocolat.
ΔΕΣ ΤΗ GALLERY - 3 PHOTOS
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ