Σολωμός ημίπαστος Sous Vide
Σολωμός ημίπαστος Sous Vide μας προτείνει ο Γιώργος Τσούλης!
ΥΛΙΚΑ
Για την κρέμα ταραμά:
80 γρ. ταραμάς λευκός
1/4 κρεμμύδι κόκκινο
1-2 κ.σ. χυμό horseradish (εναλλακτικά έτοιμη πάστα)
5 φέτες ψωμί του τοστ χωρίς κόρα (μουλιασμένο και καλά στραγγισμένο)
400 ml ηλιέλαιο
5 κ.σ. χυμό λεμόνι
Ελαιόλαδο
Για τη μικρή σαλάτα:
1 αγγούρι κομμένο σε λεπτές λωρίδες
1 πράσινο μήλο κομμένο σε sticks
Λίγο φρέσκο κόλιανδρο, ψιλοκομμένο
Λίγο λευκό ξύδι
Ελαιόλαδο
Αλάτι
Πιπέρι
Για το λάδι άνηθου:
100 γρ. φούντες άνηθου
100 γρ. ελαιόλαδο
100 γρ. ηλιέλαιο
Για το σολωμό
400 γρ. σολωμός φιλέτο
100 γρ.αλάτι
80 γρ.ζάχαρη
Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com