Μιλφέιγ με φρούτα
#tsoulotip: Σε περίπτωση που μαλακώσει πολύ η ζύμη όταν την ανοίγουμε, πριν την ψήσουμε την επιστρέφουμε στο ψυγείο για 30 λεπτά να ξαναδέσει
ΥΛΙΚΑ
Υλικά για τα φρούτα:
100 γρ. raspberries
100 γρ. blueberries
Για τη ζύμη:
150 γρ. αλεύρι γ.ο.χ.
1 πρέζα αλάτι
100 γρ. βούτυρο, παγωμένο & κομμένο σε κυβάκια
1 κ.σ. χυμό λεμονιού
1 αυγό, χτυπημένο
2 κ.σ. ζάχαρη άχνη
Υλικά για την κρέμα:
1 αυγό και 1 κρόκο αυγού
25 γρ. ζάχαρη κρυσταλλική
200 γρ. ΝΟΥΝΟΥ εβαπορέ Γεύσεις Σπιτικές
20 γρ. αλεύρι γ.ο.χ.
1 κ.σ. βανίλια, εκχύλισμα
150 ml κρέμα γάλακος, πλήρης
1 κ.σ. ζάχαρη κρυσταλλική
Ζάχαρη άχνη, για το πασπάλισμα
Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com