Ντοματόπιτα
#tsoulotip: Προσέχουμε να εξατμιστεί η υγρασία από τη γέμιση όταν μαγειρεύουμε για να μη μας πανιάσουν τα φύλλα.
ΥΛΙΚΑ
2 μέτρια κρεμμύδια, ψιλοκομμένα
12 ντομάτες, κομμένες σε κύβους
400 γρ. φέτα, θρυμματισμένη
½ μάτσο μαϊντανό, ψιλοκομμένο
1 κ.σ. ρίγανη, ξερή
1 κ.γ. βασιλικό, ξερό
1 κ.γ. δυόσμο, ξερό
1 κ.σ. ζάχαρη, κρυσταλλική
150 γρ. σιμιγδάλι, ψιλό
7 φύλλα για χωριάτικες πίτες
5 – 6 κ.σ. ελαιόλαδο & έξτρα για το άλειμμα των φύλων
Σουσάμι, για το πασπάλισμα
Διαβάστε και δείτε περισσότερα στο giorgostsoulis.com