Σπανακόρυζο
#tsoulotip: Το σπανάκι το ρίχνουμε προς το τέλος για να κρατήσει ζωντανό το χρώμα του. Επιπλέον όσο πιο λίγο το βράσουμε τόσο περισσότερα θρεπτικά συστατικά θα κρατήσει.
ΥΛΙΚΑ
1 κιλό Νερό
600 γρ. Σπανάκι, καθαρισμένο
200 γρ. Ρύζι arborio
4 κ.σ. Ελαιόλαδο
4 κ.σ. Άνηθο, ψιλοκομμένο
3 Φρέσκα κρεμμυδάκια, ψιλοκομμένα
1 Κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
1 Σκελίδα σκόρδο, σε λεπτές φέτες
1 Πράσο, ψιλοκομμένο
1 Λεμόνι, το χυμό του
1 Ζωμό λαχανικών, σε μορφή gel
1 κ.γ. Εστραγκόν, αποξηραμένο (προαιρετικά)
Αλάτι
Πιπέρι
Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ