Γιουβαρλάκια
#tsoulotip: Αφού πλάσουμε τα γιουβαρλάκια καλό θα ήταν να τα βάλουμε για μισή ώρα στο ψυγείο να σφίξει ο κιμάς.
ΥΛΙΚΑ
Υλικά για τον κιμά:
1/2 κιλό κιμά μοσχαρίσιο
1 μεγάλο κρεμμύδι, πολύ ψιλοκομμένο
1 αυγό
1/4 του μάτσου μαιντανό, ψιλοκομμένο
1/4 του μάτσου άνιθο, ψιλοκομμένο
150 γρ ρύζι γλασέ
5κ.σ. Ελαιόλαδο
Λίγο αλεύρι
Αλάτι
Πιπέρι
Υλικά για τη σούπα:
1 μεγάλο καρότο, τριμμένο
1 πατάτα, κομμένη σε κυβάκια
1 κύβο ζωμό λαχανικών
Ξύσμα και χυμό από 1 λεμόνι
1 στικ σέλερι, πολύ ψιλοκομμένο
Αλάτι
Πιπέρι
1 λίτρο νερό
20 ml. Ελαιόλαδο
Υλικά για το αυγολέμονο:
2 αυγά μεγάλα
Χυμό από 1 λεμόνι
Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ