Taste

Γιουβαρλάκια

#tsoulotip: Αφού πλάσουμε τα γιουβαρλάκια καλό θα ήταν να τα βάλουμε για μισή ώρα στο ψυγείο να σφίξει ο κιμάς.

ΥΛΙΚΑ
Υλικά για τον κιμά:

1/2 κιλό κιμά μοσχαρίσιο

1 μεγάλο κρεμμύδι, πολύ ψιλοκομμένο

1 αυγό

1/4 του μάτσου μαιντανό, ψιλοκομμένο

1/4 του μάτσου άνιθο, ψιλοκομμένο

150 γρ ρύζι γλασέ

5κ.σ. Ελαιόλαδο

Λίγο αλεύρι

Αλάτι

Πιπέρι

Υλικά για τη σούπα:

1 μεγάλο καρότο, τριμμένο

1 πατάτα, κομμένη σε κυβάκια

1 κύβο ζωμό λαχανικών

Ξύσμα και χυμό από 1 λεμόνι

1 στικ σέλερι, πολύ ψιλοκομμένο

Αλάτι

Πιπέρι

1 λίτρο νερό

20 ml. Ελαιόλαδο

Υλικά για το αυγολέμονο:

2 αυγά μεγάλα

Χυμό από 1 λεμόνι
Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved