Ratatouille ή αλλιώς μπριαμ
Μια συνταγή που πρέπει οπωσδήποτε να δοκιμάσετε!! Σας μιλάω μπέσα!! Προλαβαίνετε να κάνετε τα ψώνια σας για να το απολαύσετε στο κυριακάτικο τραπέζι σας!
Για τη σάλτσα: Ζεσταίνουμε ένα τηγάνι σε δυνατή φωτιά και βάζουμε μέσα τις πιπεριές. Τις ψήνουμε μέχρι να καπνιστούν για 20 λεπτά. Βάζουμε μια κατσαρόλα σε μέτρια προς δυνατή φωτιά και ρίχνουμε τα καρότα, το σέλερι και το ελαιόλαδο. Καραμελώνουμε καλά τα λαχανικά και προσθέτουμε το κρεμμύδι και το σκόρδο.
Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com