Ελένη Ψυχούλη: «Τα περιττά κιλά δεν προδίδουν αγάπη για το φαγητό»
Μπορεί να είναι συνέχεια μέσα στις κουζίνες, ωστόσο διαθέτει μια άψογη σιλουέτα.
Πώς παραμένει αδύνατη η Ελένη Ψυχούλη με τόσους γευστικούς πειρασμούς παντού και πάντα γύρω της;
«Τα περιττά κιλά δεν προδίδουν αγάπη για το φαγητό. Το αντίθετο! Η υπερκατανάλωση δεν σε αφήνει να γευτείς, να μπεις στην ουσία της κάθε γεύσης. Με προτιμώ αδύνατη, οπότε το παλεύω. Με γυμναστική, πολύ περπάτημα σε κάμπους και βουνά και εγκράτεια».
Ποιο είναι το δικό της αγαπημένο φαγητό και γλυκό και ποιο είδος κουζίνας προτιμά; «Στην κουζίνα μου δεν θα κουραστώ ποτέ να μαγειρεύω όλα τα κλασικά της ελληνικής κουζίνας, κυρίως λαδερά, με τη χαρά να ξεκινά από τη λαϊκή, όπου ψωνίζω τα λαχανικά μου ακολουθώντας τις εποχές. Στο πιάτο μου προτιμώ τα απλά: έναν ντάκο, ένα αβγό ποσέ πάνω σε μια φρυγανισμένη φέτα προζυμένιο ψωμί, μια πράσινη σαλάτα με αβγό βραστό, ζυμωτό ψωμί με ελιές θρούμπες. "Ρεπερτόριο" που μπορεί να τρώω κάθε μέρα», λέει η ίδια στο Τηλέραμα.