Pizza Καλτσόνε: Εύκολη και γρήγορη συνταγή από τον Γιώργο Τσούλη
Αυτή την Pizza Καλτσόνε του Γιώργου Τσούλη πρέπει να τη δοκιμάσετε!
ΥΛΙΚΑ
Υλικά για τη ζύμη:
500γρ. αλεύρι γ.ο.χ.
1 κρόκο αυγού
1 φακελάκι ξερή μαγιά
1 κ.σ. ελαιόλαδο
150-200 γρ. νερό χλιαρό
150γρ. βούτυρο τύπου Κερκύρας κομμένο σε κυβάκια παγωμένο και έξτρα λιωμένο για άλειμμα του καλτσόνε
1κγ. αλάτι
1κγ. ζάχαρη
Υλικά για τη γέμιση:
400γρ. έτοιμη σάλτσα ντομάτας
10-20 φέτες μπέικον
10-20 φέτες ζαμπόν
150-200γρ. μανιτάρια κομμένα σε λεπτές κάθετες φέτες
2-3 πράσινες πιπεριές κομμένες σε λεπτές φέτες
1 κ.γ. ρίγανη ξερή
400γρ τυρί γκούντα
Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com