Τυροκροκέτες
#tsoulotip: Σε τέτοιου είδους κροκέτες χρησιμοποιούμε πάντα ένα μαλακό και ένα ημίσκληρο κίτρινο τυρί μαζί με ένα τυρί άλμης για την ένταση. Βάσει αυτού του σκεπτικού μπορείτε να κάνετε τους δικούς σας συνδυασμούς.
ΥΛΙΚΑ
150 γρ. Κασέρι, τριμμένο
150 γρ. Gouda, τριμμένο
75 γρ. Φέτα, τριμμένη
50 γρ. Γιαούρτι
25 γρ. Αλεύρι
1 Αυγό
Πιπέρι
Ηλιέλαιο, για το τηγάνισμα
Για το πανάρισμα:
250 γρ. Αλεύρι
200 γρ. Καλαμποκάλευρο
100 γρ. Ψίχουλα ψωμιού ή φρυγανιά
2 Αυγά, χτυπημένα
Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ