Κεφτεδάκια κοκκινιστά με πατατούλες
ΥΛΙΚΑ2 κ.σ. ελαιόλαδο
2-3 φρέσκα κρεμμυδάκια, ψιλοκομμένα
600γρ. μοσχαρίσιο κιμά (2 φορές περασμένο)
1 αυγό
1 γεμάτη χούφτα αλεύρι για το αλεύρωμα των κεφτέδων
400γρ. ντομάτα κονκασέ
1 κ.γ. τριμμένο κύμινο
1 κ.σ. πάστα ντομάτας
Αλάτι-πιπέρι
Υλικά για τις πατάτες:
400γρ. πατάτες
1 λεμόνι
Ηλιέλαιο για το τηγάνισμα
Αλάτι
Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com