Παγωτό Βανίλια
#tsoulotip: Η κρέμα γάλακτος πρέπει να είναι πολύ παγωμένη από το ψυγείο και το γάλα εβαπορέ που βράσαμε με τη ζάχαρη πρέπει επίσης να είναι κρύο. Επίσης μη χτυπήσετε πάρα πολύ την κρέμα γάλακτος και γίνει σαντιγί γιατί θα κόψει. Η υφή της πρέπει να είναι πηκτή.
ΥΛΙΚΑ
400 γρ. Γάλα εβαπορέ Νουνού Γεύσεις Σπιτικές
400 ml. Κρέμα γάλακτος
150 γρ. ζάχαρη κρυσταλλική
1 Βανίλια στικ
Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com